Къща за гости Бедрок Къща за гости Бедрок Къща за гости Бедрок Къща за гости Бедрок Къща за гости Бедрок

Къща за гости Бедрок се намира на тиха улица в Белоградчик, на 5 минути пеша от центъра на града, на около 1 км от крепостта Калето и само на 50 м от един от най-добрите ресторанти в града. Къщата разполага с 4 двойни стаи и едно студио за 4 човека, басейн за летните горещини, озеленен двор с райграс, цветя и овощни дръвчета, навес с барбекю и напълно оборудвана механа, в която с лекота могат да се поберат около 20 души.

Всяка стая има собствен санитарен възел, телевизор с плосък екран, хладилник, интернет, климатик и удобни матраци Нани, които доста ще допринесат за вашият добър сън. Студиото, освен всички гореизброени неща, има и удобни, забавни пуфове и директен изход към голямата тераса, двора, механата и басейна.

Самият басейн пък е малък, с размери около 4х4 метра, в дълбокия край е около 1,60 м, но е единственият в града и околността, който не ползва химикали за пречистване на водата, а система за солна електролиза с нерафинирана морска сол, което прави водата много по-мека и приятна, отколкото в басейните, които се хлорират. В нашия басейн кожата и очите ви няма да бъдат раздразнени, а водата е кристално чиста.

Единствено ние предлагаме и най-атрактивната туристическа услуга в града - нашето 4х4 САФАРИ, разходка с джип, която е най-добрият начин да разгледате възможно най-голяма част от Белоградчишките скали за по-кратко време. За гости на къщата, които остават за две или повече нощувки, даваме 50% намаление от реалната цена за разходките. За подробна информация и снимки посетете https://www.facebook.com/4x4.safari/

При нас можете също така да наемете водач за пешеходни обиколки (ако е свободен), риболовни принадлежности, велосипеди под наем. Осигуряваме и транспорт до по-далечните забележителности - пещерите Магура и Венеца, както и транспорт от и до автогарата (безплатно), гара Орешец и летище София (срещу заплащане).

Заповядайте при нас, ние ще направим престоя ви в Белоградчик и приятна релаксация, и истинско приключение!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 4
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ангел Боянов
Ангел Боянов