8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела

Условия за отдаване по Нова година, Коледа и 8-ми декември (2022):

- Минимум две нощувки;

- Цена за нощувка: 500 лв. (за 8-ми декември - 400 лв.);

Трета нощувка е с цена 300 лв. (250 лв. за 8-ми декември)

- Цената важи за до 10 гости;

- Депозит от 300 лв. (включва блокиране на датите и възможни щети по време на престоя);

- Цената включва използване на помещението тип механа;

- Ако желаете да използвате пиротехнически средства, това трябва да стане извън пределите на къщата и двора (на улицата или на полето до къщата);

- Домашни любимци не можем да прием в къщата поради възможни алергии на бъдещи гости, но зависи от големината и навиците на животинчето, може да обсъдим възможността да спи в механата;

Къща за гости "Бела" е уютна вила в град Кочериново, по пътя за Рилския манастир. Намира се в полите на планина Рила, на 5 км от Стобските пирамиди, 25 км от Рилския манастир, 10 км от Благоевград и 95 км от София.

Къщата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на еко и планинския туризъм, който иска да се докосне до прекрасната природа в района на Рилския манастир и Стобските пирамиди. Подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници.

Двуетажната къща се намира на тихо място в края на градчето и от нея се разкрива приказен изглед към планините Пирин и Рила. Домакините живеят на вторият етаж, а първият е обособен за гости. Двата етажа имат отделни входове.

Къщата има приятен двор с уютни кътчета за почивка и барбекю. На разположение за самостоятелно ползване от гости са трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна.

Къщата разполага с компактно помещение тип механа с капацитет за 10 души.

Максималният капацитет на вилата е 10 човека.

Къщата разполага с 3 спални с двойни легла, 1 стая (хол) с едно единично легло и разтегателно канапе за двама, кухня, баня и тоалетна.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Александър Б
Александър Б