Къща за гости "Бела" е уютна вила с механа в град Кочериново. Намира се в полите на Рила, на 5 км от Стобските пирамиди, 25 км от Рилския манастир, 10 км от Благоевград и 95 км от София.

Къщата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на еко и планинския туризъм, който иска да се докосне до прекрасната природа в района на Рилския манастир и Стобските пирамиди. Тази уютна вила в гр. Кочериново е подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници.

Двуетажната къща се намира на тихо място в края на градчето и от нея се разкрива приказен изглед към планина Рила.

Къщата има приятен двор с уютни кътчета за почивка и барбекю. На разположение за самостоятелно ползване от гости са трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, телевизор и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Къщата предлага и механа в битов стил с капацитет за 10-12 души.

Максималният капацитет на вилата е 10 места, разпределени в общо 4 стаи, които ползват обща баня и тоалетна. Стаите са както следва: 2 спални с двойни легла, 1 двойна стая с две единични легла, 1 четворна с едно двойно и две единични легла.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Мария Емилова