Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела Къща за гости Бела

Къща за гости "Бела" е уютна вила с механа в град Кочериново. Намира се в полите на Рила, на 5 км от Стобските пирамиди, 25 км от Рилския манастир, 10 км от Благоевград и 95 км от София.

Къщата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на еко и планинския туризъм, който иска да се докосне до прекрасната природа в района на Рилския манастир и Стобските пирамиди. Тази уютна вила в гр. Кочериново е подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници.

Двуетажната къща се намира на тихо място в края на градчето и от нея се разкрива приказен изглед към планина Рила.

Къщата има приятен двор с уютни кътчета за почивка и барбекю. На разположение за самостоятелно ползване от гости са трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, телевизор и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Къщата предлага и механа в битов стил с капацитет за 10-12 души.

Максималният капацитет на вилата е 10 места, разпределени в общо 4 стаи, които ползват обща баня и тоалетна. Стаите са както следва: 2 спални с двойни легла, 1 двойна стая с две единични легла, 1 четворна с едно двойно и две единични легла.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Мария Емилова
Мария Емилова