Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима Къща за гости Белисима

Вила “Белисима” предлага настаняване в общо 7 модерно обзаведени помещения:

5 стаи, 1 студио, 1 апартамент.

2 от стаите са с две единични легла, които могат да се събират, като спалня.

3 от стаите са с две единични легла и разтегателен диван, който може да се ползва като “допълнително легло” за един или двама възрастни.

Студиото е обзаведено с легло тип King Size /спалня/ и разтегателен диван, който може да се ползва като “допълнително легло” за един или двама възрастни.

Апартаментът е обзаведен с легло тип King Size /спалня/ и разтегателен диван, който може да се ползва като “допълнително легло” за един или двама възрастни.

Всички помещения са обзаведени с гардероб, климатик, хладилник, LCD телевизор с цифрова телевизия, просторна баня и балкон. Осигурен е неограничен безжичен интернет.

Максималният капацитет на вилата, при ползване на “допълнителни легла” е 24 човека.

Ресторантът има 50 места на закрито и 50 места на открито с възможности за организиране на тържества и партита по различни поводи. Разполага с просторна и модерно оборудвана кухня, която предлага широк асортимент кухненска продукция.

В непосредствена близост се намират скалният феномен „Айкас”, праисторическата тракийска крепост „Градището”, местността „Шарапаните”, където могат да бъдат видяни най-добре запазените тракийски винарни от I хил. пр. н. е., както и много други забележителности.

Общинският център - с. Минерални бани, е известен с минералните си извори, близки по химичен състав и лечебни свойства на минералните извори в Карлови Вари (Чехия).

Общината е национален балнеолечебен център и прекрасен курорт.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Двойни стаи: 5
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Николай Тодоров
Николай Тодоров