Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла Къща за гости Белла

Къща Белла е триетажна, с капацитет 12+6 места за настаняване, разпределени в 4 двойни, 1 стая за 4 човека и 3 хола, всеки с разтегателен диван за двама.

При необходимост домакините предоставят бебешка кошара.

На партерния етаж се намира 1 двойна стая със собствен санитарен възел.

На първия етаж - 1 стая за 4 човека със собствен санитарен възел и 1 двойна стая, ползваща санитарен възел на етажа.

Вторият етаж включва 2 двойни преходни стаи с общ санитарен възел. 

Стаите са уютни, слънчеви, обзаведени с гардероби и шкафчета. 

Всеки от етажите разполага с хол с мека мебел, телевизор, трапезария за 6 човека и оборудван кухненски бокс. На първи и втори етаж холовете са много просторни, с излаз на големи тераси-чардаци с прекрасна панорамна гледка.

Отоплението в къщата е с климатици, радиатори и печки. 

Осигурени са принадлежности за баня, пособия за гладене, пералня. Наличен интернет.

За пълния релакс на гостите допринася и наличието на сауна в къщата.

Дворът е озеленен, с обособен кът с барбекю и голяма маса с пейки. Налични са места за паркиране на автомобили.

На 5 км северно от селото тече река Струмешница. Близо над Скрът са разположени два красиви водопада - Дъбицата и Мангъро, до които водят маркирани пътеки, а в близост до билото - неизследваната до момента дълбока пещера Ледника. 

Над селото се намира връх Тумба, където се събират трите граници (гръцката, македонската и българската). Всяка година през месец август на самия връх организирани туристи от България, Северна Македония и Гърция провеждат планинарска среща.

Заповядайте в къща Белла!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 2
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Димитър Георгиев
Димитър Георгиев