8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета
Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере Къща за гости Белведере

Новопостроената вила Белведере се намира в м. Цигов Чарк, който е разположен на брега на яз. Батак и е на 7км. от гр.Батак и 25км. от Велинград.

Вила Белведере е с капацитет до 20 човека. Вилата се състои от 3 самостоятелни фамилни апартамента до 4 човека от 40м2, и 3 студия до 3 човека всички с отделни самостоятелни входове. Във всеки апартамент има голяма спалня, разтегателен диван, фотьойл, TV, интернет, кухненски бокс, напълно обурудван с готварска печка, хладилник, кафе машина и необходима посуда.

Всички бани и тоалетни са самостоятелни. Апартаментите и студията са с големи тераси и изглед към язовир Батак.

На разположение на гостите е външно закрито барбекю оборудвано с камина и необходимата посуда. В барбекюто има изградена пещ на дърва, в която може да се приготвят кулинарни изкушения като: агне на пещ, печено прасенце, печена пуйка и др. от самите гости или от наш готвач.

Също предлагаме на нашите гости и възможност за изхранване.

В двора на вилата има изградена руска -сауна.

Настаняване след

14ч.до 19ч.

Напускане

11.00ч.

ВИЛАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ШУМНИ КОМПАНИИ И КУПОНИ!!!!

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Студиа: 3
Апартаменти: 3
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Безплатен паркинг:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Вила Белведере
Вила Белведере