Къща за гости Бербатови 1

село Равда · община Несебър, област Бургас

Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1 Къща за гости Бербатови 1

Къща за гости "Бербатови 1", Равда, е разположена на тиха и спокойна уличка в близост до морския бряг (на около 100 м. от плажа). Намира се на 150 м. от центъра на курортното селище.

Къщата разполага с:

* 8 двойни стаи, от които едната със спалня, а другите с единични легла, които също могат да се съберат в спалня. Стаите са уютно и комфортно обзаведени. Всяка стая е с тераса и самостоятелна баня, също така и с телевизор и хладилник.

* 4 апартамента с една спалня и дневна с разтегателен диван, кухненски бокс, самостоятелна тераса и на двете стаи, телевизор, хладилник, микровълнова фурна и термо кана., тераса, телевизор, климатик и мини-бар.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 28 гости
Двойни стаи: 8
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Александра Бербатова
Александра Бербатова