Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица Къща за гости Бистрица

Вие търсите тихо, спокойно и уютно кътче, където с Вашите приятели да се откъснете от динамиката на ежедневието, значи Вила Бистрица, с. Бистрица, общ. Дупница е Вашето място за перфектната почивка.

Тук можете да релаксирате като се насладите на чист въздух и красива природа, може да се разходите до парк Рила или по еко пътека Самоковище.

А също така може да се отдадете на пълен релакс на басейна (работи само летния сезон).

Ако сте решили да посетите Рилския манастир и Седемте рилски езера, то Вила Бистрица е най-добрата отправна точка за тези дестинации.

Къща за гости Вила Бистрица се намира в китното село Бистрица, общ. Дупница в подножието на Рила планина само на 40 мин. път от София.

Капацитета за настаняване е 14 човека настанени в пет стаи и един апартамент. Всяка стая е с баня, телевизор и тераса.

На разположение на гостите са: просторен двор, открит басейн, навес с барбекю над реката, кътчета за отдих и релакс в двора, механа и трапезария.

За да разнообразите Вашата почивка може да използвате Вила Бистрица като отправна точка към Седемте рилски езера, Рилският манастир, курорта Паничище, хижа Иван Вазов, язовир Калин, хижа Рилски езера, Стобските пирамиди, водопад Бистрица, х. Самоковище и др.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Александра Mихайлова
Александра Mихайлова