Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми Къща за гости Бохеми

Ако търсите къща в съвременен стил, съчетаваща уют, комфорт и красота - то Вие сте на правилното място.

На Вашето внимание предлагаме къща за гости с леглова база за 8 човека, разпределени в 3 етажа.

* Етаж 1 включва механа с пълно кухненско оборудване (и всякаква необходима посуда) - вградена фурна, вградена пералня, съдомиялна, голям хладилник с фризер, керамичен кухненски плот, микровълнова печка, кафеавтомат, голям телевизор (40") и музикална колона

* Етаж 2 включва две стаи, всяка от тях със спалня (едната стая има ТВ, тераса и е преходна към етаж 3), обща за етажа баня и тоалетна.

* Етаж 3 включва 2 стаи, всяка от които има по 2 бр. единични легла, всяка има ТВ, обща баня и тоалетна за етажа.

За летен сезон имаме отоплям басейн, а за зимен сезон - руска сауна.

(* доплащане при използване на сауна - 50,00 лв. на ден)

Имаме и външен навес с маса за хранене, електрическа скара и барбекю на жар (дървени въглища).

За малките ни гости предлагаме детски кът с пързалка, батут и люлка.

Ски пистите на м. Узана са на Ваше разположение през зимния период, за да имате незабравими преживявания, както за ски спускания, така също и за сноуборд, шейни или нощно ски каране.

Къщата се намира в с. Зелено дърво, което е разположено в рамките на природен парк "Българка", на 11 км. от гр. Габрово и 7 км. от местността Узана.

Узана е атрактивна, както през зимата с няколкото ски писти - най-дългата достига 1200 м., така и през другите сезони с многобройните маршрути и екопътеки, по които можете да се разходите до върховете Мазалат, Исполин, Шипка, Бузлуджа и др.

В местността се намира и географския център на България.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Спортни събития
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Кремена Петрова
Кремена Петрова