Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка Къща за гости Болярка

Вили „Болярка“ се намират на брега на язовир Кърджали в село Главатарци – едно от най-красивите кътчета в Източните Родопи.

Комплексът дава възможност да осъществитe вашата мечтана ваканция или почивка през уикенда, далеч от шумния град, сред красивата природа на Родопа планина.

На Ваше разположение са следните три напълно самостоятелни вили:

Вила „Болярка – Релакс“ - капацитет 10 места.

Разполага с един апартамент (две двойни стаи) и три самостоятелни студиа (двама души) със собствен санитарен възел, оборудвани със стилни мебели, телевизор. Отоплението е с климатици. Във вилата има басейн, сауна и душ кабина на приземния етаж.

Срещу допълнително заплащане на разположение на гостите е лятна кухня с капацитет 15 места, оборудвана със съвременни уреди за приготвяне на вкусна храна. В двора има място за приготвяне на печено агне във фурна.

Голяма вила - капацитет 8 места.

Вилата разполага с четири стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел и малък балкон. Отоплението е с климатици. На приземният етаж е разположен кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо за приготвяне на вкусни ястия, просторна всекидневна обзаведена с трапезна маса за 6 - 8 души, камина, климатик и телевизор. Самостоятелен санитарен възел, веранда с прекрасна гледка към язовира и двор с барбекю.

Срещу допълнително заплащане гостите на вилата могат да ползват сауна.

Малка вила - капацитет 4 места.

Вилата разполага с две стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел и голяма обща тераса. Отоплението е с климатици. На приземният етаж е разположен кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо за приготвяне на вкусни ястия, просторна всекидневна обзаведена с трапезна маса за 6 души, камина, климатик и телевизор. Самостоятелен санитарен възел, веранда с прекрасна гледка към язовира и двор с барбекю.

Към всяка вила има осигурени паркоместа и безплатен безжичен интернет.

Еднократно ползване на сауна в голямата вила - 30 лв.

* При три и повече нощувки - 10% отстъпка от крайната цена.

* Допълнително настаняване (на разгъваемо канапе) - 15 лв. за човек/ден.

* Деца до пет годишна възраст нощуват безплатно.

* Предоставяме детска кошара при предварителна заявка.

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Къщи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Станислав Луков
Станислав Луков