Къща за гости Борика I и II

село Борика · община Ихтиман, област София

Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II Къща за гости Борика I и II

Къщи за гости „Борика" І и ІІ се намират в село Борика, община Ихтиман (50 км. от гр. София и 110 км. от гр. Пловдив). Селото се намира в планинския район на Средна гора (840 н.в.) в непосредствена близост до язовир Борика. Мястото е тихо и спокойно, подходящо е за отдих и почивка. Районът се характеризира с много мек и топъл микроклимат, като има 280 слънчеви дни годишно, което е над средното за България.

Всяка от къщите разполага с три спални, от които се разкрива панорамна гледка към планината. Максималният капацитет на една къща е 10 човека.

На разположение на гостите са:

- напълно оборудвана кухня

- голяма панорамна тераса с барбекю

- трапезария

- дневна с мека мебел и камина

- пералня, сушилна, ютия, сешоар и др.

- тенис маса

- лятна кухня

- детски кът

Цената за една къща на вечер е 400 лв., при повече от една нощувка цената е по договаряне.

С красивата си природа, местността около село Борика е изключително подходяща за селски туризъм с красотата и хармонията на природата, тишината и зареждащата с положителна енергия атмосфера. Село Борика се намира до язовир Веринско, където риболовът е едно от развлеченията през ваканциите.

В района могат да се посетят забележителности като:

- Ботаническа градина "Борика" - 0,5 км.

- яз. Борика, подходящ за разходка - 1 км.

- параклис "Света Петка" - 1 км.

- яз. Веринско, подходящ за риболов - 5 км.

- конна база "Ниеса" - 13 км.

- Голф игрище "Ер София", гр. Ихтиман - 19 км.

- яз. Искър - 20 км.

- манастир "Успение Богородично" (Шишмановски манастир) - 23 км.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Калоян Стамболийски
Калоян Стамболийски