Почивка в Огражденска къща
Огражденска къща Ви гарантира спокойствие, релакс и една незабравима почивка сред природата !

Къщата се намира в село Боровичене на надморска височина 388 м., заобиколено от удивителна природа, допринасяща както за уникални гледки, така и за комфортна среда през всички годишни сезони.

В непосредствена близост се намира историческия паметник "Самуилова крепост" и река Струмешница, която предлага възможности за риболов, Храм паметник ''Св.Петка''.

Къщата разполага с 6 стаи със собствен санитарен възел, включващи една спалня и едно единично легло и 3 стаи с по един санитарен възел. Има климатик, цифрова телевизия, две барбекюта, две пещи, две самостоятелни кухни с възможности за приготвяне на селски гозби. Разполагаме и с голяма механа с капацитет до 50 човека !

Селцето е малко, тихо и невероятно спокойно, прекрасно за хора и семейства, желаещи да се откъснат от шума на големия град. Къщата е построена по автентичен вид характерен за българската култура и традиции. Може да отпразнувате рождени дни, фирмени партита , тиймбилдинг и събития от всякакво естество на открито или в механата на Огражденска къща !

Гарантираме Ви удобство, прекрасна гледка, както и уютна атмосфера.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Роза Атанасова