Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене Къща за гости Боровичене

Огражденска къща ви очаква в китното селце Боровичене! Удивителната природа ще ви омагьоса с уникални гледки, чист въздух и приятна атмосфера по време на всички сезони от годината.

В околността не липсват спиращи дъха забележителности като исторически паметник „Самуилова крепост“, прочутото село Рупите, където се помещава Храма на Ванга, Хераклея Синтика, най-малкото градче в България - Мелник и река Струмешница, която със сигурност ще допадне на любителите на риболова. „На хвърлей“ разстояние от Боровичене се намират Петрич (20 км.), Сандански (50) км. и красива Гърция (150 км.).

Огражденска къща разполага с всичко необходимо, за да осигури приятна атмосфера по време на целия ви престой.

Къщата разполага с осем самостоятелни стаи с капацитет - 25 човека. Нашият дом, сгушен в сърцето на зелена България, е оборудван с климатик, цифрова телевизия, две барбекюта, две пещи, две самостоятелни кухни, осигуряващи възможности за приготвяне на любимите селски гозби, а при желание ще ви предложим пресни агнешко и ярешко месо.

Боровичене е любов от пръв поглед, която споделят авантюристичните души, търсещи своите минути спокойствие сред природата.

Селцето е малко, тихо и невероятно спокойно, прекрасно както за приятелски компании, така и са за семейства, желаещи да се откъснат от шума на големия град.

Може да отпразнувате рождени дни, фирмени партита, тиймбилдинг и събития от всякакво естество на открито или в механата на Огражденска къща!

Гарантираме Ви удобство, прекрасна гледка, както и уютна атмосфера!

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Стаматула Атанасова
Стаматула Атанасова