Къща за гости БорЯна

село Борово · община Лъки, област Пловдив

Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна Къща за гости БорЯна
Къща за гости БорЯна
община Лъки, област Пловдив
село Борово
30 Юни 30 Юни
400лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 14
            

За повече информация посетете сайта ни borqnaborovo.com

Къщата се намира в с. Борово на 7км. от манастир "Св.Троица" - Кръстова гора, и на 40км. от Асеновград.

Село Борово привлича целогодишно множество туристи със своята природна красота! Къщата е подходяща за почивка с приятели, семейни ваканции, а също и една възможност да сме далеч от града.

Разполагаме с пет самостоятелни стаи със собствен санитарен възел. /2 двойни, 2 тройни, 1 четворна стая/., оборудвани със стилни мебели, телевизор, безплатен интернет;

На разположение на гостите е голяма трапезария с капацитет 16 места, кът с миндери за кафе, ''Рустик'' кухня, оборудвана със съвременни уреди за приготвяне на вкусна храна.

За летния сезон разполагаме с голям двор с изглед към планината, барбекю, кът хранене и релакс. Екипът на къща за гости ''БорЯна'' Ви очаква да организираме Вашия празник!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 3
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0893 *** ***
покажи телефона
сем. Млечкови
сем. Млечкови