Къща за гости Божана

град Троян · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана

Вила Божана е разположена само на 6 км от Троянския манастир и от центъра на гр. Троян.

Разполага с 3 самостоятелни стаи със спални и една стая с три отделни легла. Към всяка стая може да се добави 1 пълноценно сгъваемо легло. Всяка стая има собствен санитарен възел, климатик и LED TV.

Просторна дневна с камина, обзаведенa с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, барбекю, сезонни басейн и джакузи, паркинг, Wi-Fi интернет, детски кът и огромна градина.

В съседство се намира реновирана бутикова стара къща за атракции - тъкачество, грънчарство, изваряване на ракия и др., в която могат да нощуват до 4 човека.

По предварителна заявка предлагаме конна езда, полети с мотоделтапланер, АТВ, маунтинбайкове, разходки в планината с гид и др.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
Условия за повеждане на събития:
Заведение без тютюнев дим.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Цветослав Миховски
Цветослав Миховски