Къща за гости Божана

град Троян · община Троян, област Ловеч

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направете запитване   Заета
Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана Къща за гости Божана

Новопостроена къща за гости, разположена само на 6 км от Троянския манастир и центъра на гр. Троян. Разполага с 3 самостоятелни стаи със спални и една стая с три отделни легла. Към всяка стая може да се добави 1 пълноценно сгъваемо легло. Всяка стая има собствен санитарен възел, климатик и LED TV. Просторна дневна с камина, обзаведенa с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна, барбекю, басейн, паркинг, Wi-Fi, детски кът и огромна градина.

В съседство се намира реновирана бутикова стара къща за атракции - тъкачество, грънчарство, изваряване на ракия и др., в която могат да нощуват до 4 човека.

Предлагаме конна езда, полети с мотоделтапланер, АТВ, маунинбайкове, разходки в планината с гид и др.

Повече информация тук: https://www.youtube.com/watch?v=NYqARsIbKa4&t=54s

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Видео

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Цветослав Миховски
Цветослав Миховски