Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите Къща за гости Божурите

Самостоятелна къща Божурите се намира в китното планинско селце Кметовци, на 3 км преди историческия резерват Боженци.

Тук можете да се насладите на тишината и спокойствието на Габровският Балкан, да усетите автентичният балкански бит, да прекарате една незабравима почивка. Идеална за уединена почивка в условия на пандемията.

Къща Божурите е двуетажна. Капацитетът е 4+3 места, разпределени в две спални и хол.

На първия етаж се намират хол с прекрасна камина, трапезария и съвременно оборудвана кухня. Холът разполага с разтегателен диван за 2-ма души. Има и самостоятелна баня с душкабина.

Спалните са на втория етаж. Всяка спалня е със самостоятелна баня с хидромасажна вана. Предлага се и допълнително сгъваемо легло.

Къщата е оборудвана с всички съвременни удобства и е много подходяща за почивка с малки деца от бебешка възраст: налични са детско дървено легло и аксесоари към него, повивалник, детска площадка.

Осигурени са телевизия, интернет, пособия за гладене, пералня.

Сградата разполага с два вида отопление: камина на водна риза и климатици във всяка стая.

Къща Божурите притежава отделена от къщата механа за събиране, с уютно барбекю и камина, където можете да се насладите на красивите летни и зимни вечери.

Цяла къща за 4+3 човека без механа 200 лв.

Цяла къща за 4+3 човека с механа 250 лв.

Басейна не функционира!!

Къща Божурите е една уютна и комфортна къща за гости сред природата, в близост до множество забележителности: Дряновски Манастир, Боженци, Трявна, Велико Търново, Етъра, Царевец, ски местност Узана и други.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Божурите ООД
Божурите ООД