Къща за гости Братовчедите

село Радино · община Трявна, област Габрово

Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите Къща за гости Братовчедите

Къща за гости "Братовчедите" се намира на 6 км от град Трявна, на 24 км от Габрово, 50 км. от Велико Търново и на 7 км. по черен път от Боженците.

Къщата е подходяща за целогодишен туризъм. За през лятото е на разположение плувен басейн. По туристически пътеки може да се стигне до Боженците и Етъра.

Къщата разполага с две самостоятелни стаи със баня и тоалетна на първият етаж и 3 самостоятелни стаи с баня и тоалетна на втория етаж, собствен паркинг, отделна механа с кухня, навес със бар и кухненски кът към басейна.

Тъй като е последна къща е удобна както за активна почивка сред природата така и за купони.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Милен Лазаров
Милен Лазаров