Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата Къща за гости Брезата

В нашата къща за гости ще се потопите в атмосфера, пресъздаваща топла планинска хижа и уютна селска къща.

Къщата разполага със 15 легла, 7 стаи със собствени санитарни възли, голяма механа и руска сауна. Всяка от стаите разполага с единични легла, баня с тоалетна и ТВ с кабелна. Има възможност да заявите и бебешки легла.

Обособено е и пространство за децата, където да се забавляват.

Къщата се отоплява със собствено централно парно на пелети. Разполага със кухня оборудвана с кафемашина, печка, микровълнова, миялна машина, сокоизтисквачка и външно барбекю.

Огънят в голямата камина и домашното ни вино ще ви топлят през зимата, а лятото - ще се насладите на великолепната природа, сред която можете да почувствате спокойствието и тишината.

Да се отдадете на хобита, които обичате или да изживеете незабравимо парти или семейно тържество в лятната градина или уютната ни трапезария.

Предлагаме с предварителна поръчка домашно приготвени погачи, зелници, баници, топъл селски хляб от местната фурна и възможност за печено агне за вашия повод.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Мария Стефанова
Мария Стефанова