Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз Къща за гости Бриз

Разположени в близост до морския бряг и античния град Несебър, на тиха улица, квартирите осигуряват нужното спокойствие, а също и възможност лесно да достигнете до плажа на красивият морски курорт, който е на седем минути път пеша.

В околността ще откриете и множество заведения и ресторанти, паркинг, банка както и красива алея с парк за приятни разходки край морето. Благодарение на разположението, ще имате и бърз достъп до центъра, както и до двете плажни ивици на курорта.

Къща Бриз се радва и на отлични условия за настаняване. Тук комфорт ще Ви предложат уютни двойни, тройни стаи, както и студия. Предлаганите помещения разполагат с модерен интериор и чудесно оборудване както и асансьор.

Стаите са оборудвани с телевизор, хладилник и климатик, кана за топла вода. Разполагаме и с летен кът. Изглед с морска панорама, на който ще се наслаждавате от собствената си тераса.

Наистина ще Ви предложим всичко нужно за прекарването на една спокойна и много приятна лятна ваканция. Атмосферата у всички интересни забележителности в Старинният Несебър истински ще Ви впечатлят.

Заповядайте при нас за една незабравима ваканция!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Добрин Василев
Добрин Василев