Къща за гости Булгара Етно

село Кюлевча · община Каспичан, област Шумен

Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно Къща за гости Булгара Етно

Къща за гости Булгара етно се намира в село Кюлевча.

Това красиво селище е разположено на 80 км западно от гр. Варна и на 17 км от гр. Шумен. На 1.5 км се намира с. Мадара и Националният историко-археологически комплекс Мадарски конник. Тази местност покорява с безкрайната си зеленина и подчинява с чутовните си скални масиви, омагьосва с тишината си и внушава усещане за свобода.

В душата на тази красота се намира Къща Булгара Етно, създадена с много любов и желание, в роматично- провансалски стил. Къщата се отдава под наем на принципа на самообслужването и е за хората, които избират уединението и тишината, но и за тези които предпочитат веселите събирания с приятели, необезпокоявани от никой и нищо.

Пълният капацитет на къщата е 14 госта/+ 5 на допълнителни разтегателни легла/. Разполага със 6 двойни стаи с романтичен интериор, като едната от тях е на две нива- тип мезонет.

Три от стаите са с опция за разтегателно канапе, а две с разтегателен диван. Четири от стаите са оформени като два двустайни апартамента- две напълно самостоятелни (непреходни) стаи с общ вход, малко антре и баня с тоалетна. Къща Булгара етно разполага и с една напълно самостоятелна стая със санитарен възел и една стая- тип мезонет на две нива. Във всяка от стаите има телевизор.

На приземния етаж се намира механата на къщата, оборудвана с всичко необходимо: печка, миялна, котлони, хладилник, фризер, барбекю, посуда и голяма маса за всички гости и телевизор.

Големият двор дава възможност за игра и забавления. Типичните за региона каменни чешми, са три на различните нива от терасовидно оформения двор. Обособени са отделни кътове с каменни мебели и открито огнище, беседка с красива гледка и външна маса под навеса за всички гости. Къщата разполага с малък басейн за разхлаждане в топлите горещи дни и шезлонги за отмора и релакс.

При желание има възможност за кетъринг. В близост до къщата се намери комплекс Вила Булгара еко, който разполага с оборудван ресторант. Менюто е добре балансирано и съобразено със сезонните еко продукти, които са специално подбирани. Ястията са сътворени с много любов и вдъхновение, така че да оставят наситени всички сетива и желания.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 1
апартаменти: 6
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0892 *** ***
покажи телефона
Петя Кръстева
Петя Кръстева