Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари Къща за гости Булгари

Булгари - това е името, с което нашият народ е познат пред света от Древността насам. Ние се гордеем със своите произход и история, ценим и уважаваме всичко българско и затова, с леки нотки в интериора и декорацията, се опитваме да споделим това усещане и с нашите гости!

Къща Булгари, Сапарева баня разполага с леглова база от 8-10 места.

Ценови диапазон: 14 лв. - 30 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените.

Отдаваме самостоятелен етаж със самостоятелен вход. Разполагаме с две уютни спални и голям модерен хол, оборудвани с модерни телевизори и кабелна телевизия; напълно оборудвана кухня/хладилник, готварска печка, микровълнова, тостер, кафе машина, ел. кана, съдове, чаши и прибори (всичко необходимо, за да приготвяте храната си сами), баня с тоалетна; 40 кв. тераса с барбекю и изглед към планината и безплатен, безжичен интернет.

Капацитетът на целия етаж е до 10 човека, които могат да бъдат разпределени в три различни стаи:

- спалня 1: едно двойно легло и разтегателен диван за двама човека

- спалня 2: две двойни легла

- разтегателен диван за двама човека в кухнята

Цена за целия етаж 140 лв., а при желание за наемане само на една спалня е необходимо допълнително уточняване на посочения по-горе телефон за резервации. Етажът е изключително удобен за двойки с деца.

В отделно помещение, в двора на къщата, има механа с камина в уникален битов стил с капацитет до 10-12 човека. Идеалното място за отпразнуване на всякакви мероприятия. В градината разполагаме с летен навес с барбекю за около 20 човека.

Къщата се намира на главния път за планинския курорт Паничище и на около 5 минути пеш от центъра и от санаториума, минералната баня и минералните басейни.

Къщата е в непосредствена близост до гората и само на 50 м. от известната горска "Пътека на здравето", по която може да се насладите на прекрасна природа, чист въздух и даже да си наберете горски ягоди.

Сапарева баня е прекрасен малък планински град в подножието на Рила планина. В града има много заведения, ресторанти, кафенета и кино. Сапарева баня е известна с минералните си извори един от които е най-горещия в Европа. На десет километра нагоре в планината е красивият зимен ски курорт Паничище.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Даниела Божкова
Даниела Божкова