Къща за гости Бумеранг

град Априлци · община Априлци, област Ловеч

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг Къща за гости Бумеранг

Ваканционната къща с 3 звезди и площ от 263 кв.м. разполага с 4 суита/спални (до 2-ма възрастни в спалня + 2 деца). Всеки суит разполага със самостоятелна баня, спалня и много удобен разтегателен диван. Максималната леглова база на къщата е 16 места. Френските прозорци на четирите просторни спални (21-25 кв.м.) са отворени към вътрешен двор с прекрасна гледка към връх Марагидик и връх Острец. На разположение на гостите ни са лятно барбекю, напълно обзаведена кухня, голяма дневна с камина. Къщата има локално парно отопление на пелети, много добър интернет и сателитна телевизия.

Сайт: www.homenostalgie.com

Къщата е изходен пункт до безброй живописни маршрути до близките четири природни резервата на Национален Парк Централен Балкан.

Можете да ни намерите в кв. "Видима" на планинския курорт Априлци, на около 17 км. от Троян и 195 км. от София.

Настаняване: след 15.00 h

Освобождаване на стаите: до 11.00 h

Уточнение: Вилата не е подходяща за организирането на шумни празненства и партита. Забранено е носенето на собствени музикални уредби и други озвучителни системи в обекта, както и на собствени надуваеми басейни.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Георгиеви
Георгиеви