Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас Къща за гости Бургас

Самостоятелна и уютна къща за гости Бургас се намира на тихо място в сърцето на град Бургас на 2 мин. пеша от морската градина и на 5 мин. от плажа. На 100 метра има обществен паркинг, който може да се ползва срещу заплащане.

Къщата има 4 спални, две от които са за трима души, а останалите две са за четирима души има и два големи дивана за още четирима души, 3 бани с тоалетна и една самостоятелна тоалетна, просторен хол с удобен диван и телевизор, трапезария с голяма маса за хранене и кухня напълно оборудвана с посуда, прибори за хранене, кафе машина, хладилник с готварска печка и котлони, термо кана, дъска за гладене и ютия, сателитна телевизия и интернет.

За комфорта на нашите гости се грижи климатична инсталация, която прави престоят в къщата подходящ и през студените месеци.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Иванка Николова
Иванка Николова