Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река Къща за гости Бяла река

Къща за гости “Вила Бяла река” е разположена на 3 км северозападно от гр. Калофер, на левия бряг на Бяла река, в подножието на вр. Ботев. Предлагаме Ви обширен двор и просторно лятно барбекю, а за най-малките ни гости детска площадка. През летните дни има възможност за плаж във водите на Бяла река.

В близост се намират прочутия Калоферски мъжки манастир “Рождество Богородично” и екопътека “Бяла река”. От тук започва и един от маршрутите за хижа Рай и Райското пръскало.

Вилата предлага:

- пет стаи с 15 места и самостоятелни санитарни възли (две двойни, една тройна и две четворни стаи);

- напълно обзаведена кухня;

- сателитна телевизия в общите части;

- просторен двор с детска площадка;

- непосредствената близост на Бяла река дава възможност за плаж на открито

- отопление през зимните месеци

- външно барбекю с изглед към двора и детската площадка

- механа

- тераси

- паркинг

До вилата се стига по горски път, който е нормално проходим с лек автомобил.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Владимир Петров
Владимир Петров