Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща Къща за гости Бялата къща

Къщата разполага с 6 стаи, всяка от които е с отделен санитарен възел. Стаите са оборудвани с телевизор, климатик, малък хладилник, безжичен интернет, хавлии и спално бельо.

На един от етажите в къщата има механа с камина с капацитет до 30 човека - за веселата част от вашата почивка. Кухня, с всички нужни уреди за вашето удобство.

Също така разполага с лятна градина с басейн и барбекю. Достатъчно място и уреди за игра и за най-малките.

Голяма обща тераса за почивка и място за пушачи.

Безплатен паркинг пред къщата.

Бялата къща е разположена в подножието на връх Вейката, като се открива великолепна гледка към планината. Свежият въздух ще Ви зареди с положителна енергия. Може да се отдадете на разходка - поход до връх Вейката (1463 метра), пещерите край село Кремен, посещение на Гърция (за разходка или плаж) и стария град в Златоград.

Бялата къща се намира на тихо и спокойно място, в центъра на село Чакаларово. Само на 200 метра от къщата има хранителен магазин, парк, детска площадка и футболно игрище.

Нашата къща предлага комфорт и съвременни удобства за пълноценно и запомнящо се преживяване! Идеално място за релакс.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Биляна Грънчарова
Биляна Грънчарова