Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала Къща за гости Чала

Къща за гости Чала предлага настаняване в село Чала. Разполага с безплатен Wi-Fi и ресторант. Включва барбекю и тераса. Гостите могат да се хранят в ресторанта. Осигурен е безплатен самостоятелен паркинг.

Стаите са оборудвани с телевизор. В някои от тях има кът за сядане за удобство на гостите. Част от стаите разполагат с тераса или балкон. Стаите включват самостоятелна баня с вана или душ, биде и безплатни тоалетни принадлежности.

Къщата разполага с денонощна рецепция и магазин.

Забележителностите, които могат да се видят: Дяволска пътека, Ягодинска пещера, Връх виденец и други забележителности.

Ние говорим на Вашия език!

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0892 *** ***
покажи телефона
Исуф Малаков
Исуф Малаков