Без значение дали само минавате през града или идвате на почивка, "Чардака" е мястото в Калофер, където ще бъдете посрещнати топло от домакинята Ина като дълго чакани и скъпи приятели. Там вие ще се почувствате у дома, като на гости при мама, място където грижите отлитат и духът почива. Тук можете да усетите спокойствието и силата на природата, здравата прегръдка на Балкана, както и борбения възрожденски дух, който не се усеща никъде в България така, както в Калофер.

Бялата къща е кацнала като лястовица на западния склон на Калофер, на главната улица, близо до центъра на града по посока София. Издържана е в класически Калоферски архитектурен стил и предлага едновременно възможността да усетите атмосферата на стар възрожденски Калофер, съчетана с удобствата от които всеки турист се нуждае.

Къщата заслужава името си с чардака, който гледа към боровите гори на местността Кошовете. Оттук с приятели можете да се наслаждавате на гледката, обядвайки, вечеряйки или просто почивайки на чардака.На разположение на гостите са светли и просторни стаи за 12 до 15 човека, всяка със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет. Къщата е термоизолирана и отоплението е решено с локално парно.

Тук храната е ритуал. За закуска можете да опитате някой от специалитетите на Ина – тутманик, банички на тиган, мекици, домашна баница и кисело мляко, палачинки или пържени филийки с балкански мед и домашно овче сирене. За гостите, за които кулинарните самоизяви са удоволствие, от което не искат да се лишат, на разположение има оборудвана кухня с уреди и съдове, както и голямо подвижно барбекю.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 4
Студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Христина Стоева