Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака

Без значение дали само минавате през града или идвате на почивка, "Чардака" е мястото в Калофер, където ще бъдете посрещнати топло от домакинята Ина като дълго чакани и скъпи приятели. Там вие ще се почувствате у дома, като на гости при мама, място където грижите отлитат и духът почива. Тук можете да усетите спокойствието и силата на природата, здравата прегръдка на Балкана, както и борбения възрожденски дух, който не се усеща никъде в България така, както в Калофер.

Бялата къща е кацнала като лястовица на западния склон на Калофер, на главната улица, близо до центъра на града по посока София. Издържана е в класически Калоферски архитектурен стил и предлага едновременно възможността да усетите атмосферата на стар възрожденски Калофер, съчетана с удобствата от които всеки турист се нуждае.

Къщата заслужава името си с чардака, който гледа към боровите гори на местността Кошовете. Оттук с приятели можете да се наслаждавате на гледката, обядвайки, вечеряйки или просто почивайки на чардака.На разположение на гостите са светли и просторни стаи за 12 до 15 човека, всяка със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет. Къщата е термоизолирана и отоплението е решено с локално парно.

Тук храната е ритуал. За закуска можете да опитате някой от специалитетите на Ина – тутманик, банички на тиган, мекици, домашна баница и кисело мляко, палачинки или пържени филийки с балкански мед и домашно овче сирене. За гостите, за които кулинарните самоизяви са удоволствие, от което не искат да се лишат, на разположение има оборудвана кухня с уреди и съдове, както и голямо подвижно барбекю.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 4
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Христина Стоева
Христина Стоева