Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака Къща за гости Чардака

Къща за гости „Ччардака“ е идеално място за пълноценна почивка. Намира се в село Невестино - известно с минералните си извори и средновековния Кадин мост от 1470 година.

Селото е разположено на 15 км от град Кюстендил, на 30 км от град Дупница, на 55 км от Благоевград и на около 100 км от град София и само на 80 км от Рилския манастир.

Къща за гости „чардака“ е в непосредствена близост до р. Струма – атрактивно място за любители рибари. Ще имате възможност да посетите град Кюстендил, един от най-древните градове, известен със своето историческо наследство - Римските терми от 2 век и лечебни минерални извори. На юг от града се намира парк „Хисарлъка“, отличаващ се със средновековната реставрирана крепост от 4-5 век сл.н.е.

Къща „Чардака“ предлага отлични условия за почивка през цялата година, далече от шума на градовете в комбинация с автентичната атмосфера на местните обичаи и традиции. Почивка в уют и спокойствие сред прохладен планински въздух.

Предлагаме допълнителни развлечения на своите гости, сред които са риболов по река Струма и маршрути за поход.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Къща За Гости Чардака
Къща За Гости Чардака