Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери

ВАЖНО: Цените посочени по долу са само за 1 етаж от къщата. Цялата къща се дава за 150 лева двата етажа за максимум 12 човека.

Цени: 75 лв на етаж до 6 човека. За 2-та етажа 150 лв. и максимум 12 човека

2 човека - 35 лв. и ползване на цял етаж от къщата

3 човека - 45 лв. и ползване на цял етаж от къщата

Къща Чери се намира в краен, тих и спокоен квартал на град Трявна на около 4 км. от центъра на града. В близост е до главния път и е много комуникативна и лесно достъпна. Състои се от 2 етажа с отделни входове, което позволява използването и самостоятелно за всеки етаж, който може да събере максимално 6 човека или общо 12 човека за цялата къща. На всеки етаж има по 2 двойни стаи и всекидневна с хубави разтегателни дивани, които стават на спални. На всеки етаж има баня и тоалетна и собствена кухня.

Къщата разполага с голям двор позволяващ за спокойната игра на децата като имаме и билярд и джага, които са достъпни за всички посетители. Може да съдействаме за организиране на всякакъв вид празници и улесняване на престоя Ви при нас, печене на агнета и малки прасенца и една неповторима почивка в един от най-красивите градове на България.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Валентин Димов
Валентин Димов