Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери Къща за гости Чери

Къща Чери се намира в краен, тих и спокоен квартал на град Трявна на около 4 км. от центъра на града. В близост е до главния път и е много комуникативна и лесно достъпна.

Състои се от 2 етажа с отделни входове, което позволява използването и самостоятелно за всеки етаж, който може да събере максимално 6 човека или общо 12 човека за цялата къща.

На всеки етаж има по 2 двойни стаи и всекидневна с хубави разтегателни дивани, които стават на спални. На всеки етаж има баня и тоалетна и собствена кухня.

Къщата разполага с голям двор, подходящ за спокойната игра на децата, като имаме билярд и джага, които са достъпни за всички посетители.

Може да съдействаме за организиране на всякакъв вид празници и улесняване на престоя Ви при нас, печене на агнета и малки прасенца и една неповторима почивка в един от най-красивите градове на България.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Спортни събития
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Валентин Димов
Валентин Димов