Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково

Къща за гости "Червенаково" има четири комфортно обзаведени стаи, всяка от които с отделен вход и самостоятелна баня с тоалетна. Стаите са предназначени стандартно за двама – оборудвани с големи и удобни спални, телевизия, мини-бар.

В две от стаите има дивани с функция за сън, т.е. те са 2+2, а в останалите има възможност за допълнително легло.

Почитателите на класическата сауна нямат нужда от убеждения. Просто опитайте и ще се съгласите, че това е не само здравословно, но и изключително приятно преживяване.

Дворът предоставя възможност за игри на децата и възрастните; волейбол на трева; тенис на маса. Можете да опитате винаги пресните зеленчуци и плодове според сезона. Ако дойдете в сезона на прасковите ще се убедите, че най – вкусните праскови са червенаковските.

Капацитетът на къщата е 8-14 човека.

Дебелите стари зидове осигуряват прохлада през лятото, а топлината и уюта през зимата са осигурени от локално парно.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона