Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково Къща за гости Червенаково
Къща за гости Червенаково
община Твърдица, област Сливен
село Червенаково
24 Май 28 Май
600лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 25
              

Голяма веранда за парти на открито, барбекю, външно 8 местно джакузи. Готвене и кетъринг по договаряне.

Открийте рая сред природата в Южна България в къща за гости Червенаково!

Насладете се на уникалната гледка към река Тунджа и Средна гора, разположени само на 8 км от красивия язовир Жребчево. Село Червенаково е вашата оазисна спирка, само на 18 км северно от Нова Загора, на 25 км от Сливен и на 45 км от Стара Загора.

В къща "Червенаково” ви предлагаме осем уютни стаи, всички с отделен вход и собствена баня с тоалетна. Подходящи за групи до 25 човека, нашите стаи са разпределени по следния начин:

- Две стаи за двама - спалня

- Три стаи за трима - спалня + допълнително легло

- Три стаи за четирима - спалня + две допълнителни легла или четири отделни легла (по заявка)

Освен уютните стаи, нашата къща разполага и с механа с камина за 25 души, напълно обзаведена кухня с конвектомат, барбекю за безкрайни гурме наслади, просторна веранда и ограден затревен двор с външно осемместно джакузи и сауна.

Разположението на къщата в края на селото ви гарантира комфорт както за тихи, така и за шумни компании. За вашето удобство, за престои над 4 дни, предлагаме специални пакети с изгодни отстъпки.

Не чакайте повече, резервирайте вашия уникален престой в къща за гости "Червенаково” и се потопете в приказната природа на България!

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 3
студиа: 3
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Петър Петров
Петър Петров