Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите Къща за гости Чичарите

150 годишна реставрирана родова, автентична, селска къща на 5 км. от Габрово.

Къщата е разположена във високата част на селото с достъп по асфалтиран път.

Разполага с автономно локално отопление, от котел на пелети.

На първия етаж е разположена удобна кухня с пълно оборудване за да приготвите любимите си ястия, трапезария, малка баня-тоалетна, удобна спалня за посетители със затруднено придвижване.

На нивото на двора е обособена самостоятелна механа с голяма маса, оборудвана кухня и традиционен атракцион за областта-автентичен казан за варене на ракия.

Можете да опитате от домашната напитка на домакина или да сами да разберете тайните на приготвяне на балканджийска огнена напитка.

На втория етаж по вътрешна стълба са обособени два мини апартамента, като южния е с обособена ниска мебел за отмора, спалня и в подпокривното пространство по атрактивна стълба втора спалня. Вторият апартамент включва стая с две двойни метални легла и самостоятелна родителска спалня. Ползва се обща баня-тоалетна с вана.

Къщата е са оборудвана с телевизори, интернет и отоплителни радиатори. Дворното място е оградено с висок каменен зид просторна каменна площадка с алпинеум и външна кухня с камина и голяма дървена маса за отмора край огнището.

Предлагат се планински велосипеди за опознаване на местността и поддръжка на спортната форма.

Очакваме Ви да се насладите на гостоприемството на домакина.

В къщата пушенето е забранено с възможност да се ползва за тази цел механата.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Цветомир Георгиев, Пламен Георгиев
Цветомир Георгиев, Пламен Георгиев