Къща за гости Чилковата къща

село Баня · община Разлог, област Благоевград

Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща Къща за гости Чилковата къща

На Вашето внимание предлагаме „Чилковата Механа и Къща за Гости”

Тук можете истински да отпочинете и да се заредите с положителни емоции. Стараем се да създадем спокойствие и уют на всеки един наш гост. Чилковата къща е сякаш - "Кътче от рая". Спокойствието, чистият въздух, красивите снежни върхове на планините Рила и Пирин карат всеки да се отпусне и забрави напрегнатото градско ежедневие.

Именно „Чилковата Механа и Къща за Гости” е точното място за Вас и Вашата почивка. Хотелската ни част е съвременно и стилно обзаведена с всичко необходимо за комфортния престой на нашите гости.

Къщата се намира в с. Баня, ул. Шестнадесета № 3, на 50 метра от централния площад и Читалището на селото.

Къщата работи целогодишно. Разполага с 5 стаи и леглова база от 15 места - напълно обзаведени, със самостоятелни санитарни възли, плосък телевизор, хладилник, гардероб, сушилник и безплатен Wi-Fi Интернет.

На територията на къщата се намира "Чилковата Механа". В нея се предлагат вкусни и домашно приготвени гозби. Вътре Механата разполага с капацитет от 30 места, а отвън под навеса разполагаме с 50 места. На разположение на нашите гости и клиенти на " Чилковата Механа и Къща за Гости" е и прекрасната ни градина, в която са разположени кокетни маси с чадъри с капацитет - 20 души и детски кът, който включва - пързалка, люлки и пясъчник.

При предварителна заявка можем да приготвим и традиционните ястия за този регион - като капама. Освен това предлагаме и печено прасенце, печено агънце. Предлагаме вкусно разнообразие от домашни гозби. В механата има камина за комфорт на гостите.

На територията на "Чилковата Къща" с гледка към планината Пирин се намира и големият ни плувен басейн и прилежащият към него по-малък - детски. Всички те се захранват с топла, лековита минерална вода от известният Баненски извор - Мирото (" Благата вода").

"Чилковата Механа" има собствена ферма с животни и предлага на гостите си екологично чисти млечни и месни продукти – мляко, кашкавал, сирене и други.

"Чилковата Механа и Къща за Гости" приема и заявки за провеждане на Вашите специални поводи и събития. Удобно и подходящо място е за провеждане на семейни празненства; детски рождени дни; момински или ергенски партита; имени дни; балове; юбилеи и други.

Разположението на "Чилковата Механа и Къща за Гости" е благоприятно за зимен и летен туризъм. Оттук минават и популярни еко-пътеки, както и реките Малка Глазне, Пихла и Конешица. Село Баня е разположено в подножието на трите планини – Пирин, Рила и Родопите. Освен с чистия си въздух селото е уникално място със своите над 76 топли минерални извора, които са 1/3 от минералните извори на Югозападна България, бликащи от от земята с температура 45 °C - 58 °C

Село Баня се намира на 5 км. от начална станция на кабинков лифт Банско, което допринася за една неповторима почивка на планина. В близост се намира най-голямата водна пързалка на Балканския полуостров. Тази атракция намираща се на Бъндеришка поляна във величествената Пирин планина е само на 15 км. от селото.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 1
Интернет:
Ресторант:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Бойка Котупанова
Бойка Котупанова