Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата Къща за гости Чирколовата

Заповядайте в Чирколовата къща!

Чирколовата къща се намира в село Горно Брястово, Хасковски минерални бани. Селцето е разположено в подножието на Източните Родопи, на 20 км. от Хасково и на 3 км. от с. Минерални бани. Къщата е красиво и спокойно място за селски туризъм, съхранило уюта на стария селски бит. Капацитета и е 6-10 места. Разполага с широк двор, 3 стаи и механа, реставрирани по уникален начин в автентичната родопска архитектура и снабдени в същото време с всички съвременни удобства.

Насладете се на удобството на стаите, механата и двора!

Трите спални на къщата са обзаведени в старинен стил. Всяка от стаите е оборудвана с всичко необходимо за една приятна ваканция - TV с кабелна телевизия, интернет, климатик и модернa баня с душ-кабина.

В просторната механа има каменно огнище и напълно обзаведена кухня. Тук можe лесно да приготвите Вашето любимо ястие и да зарадвате приятелите си или да поръчате предварително някои от местните специалитети: чеверме, качамак, катми, баница, козе сирене или други родопски ястия. В тази чаровна родопска къща за гости ще откриете красив двор с лятна кухня в рустикален стил и автентична, функционираща чевермеджийница.

Подарете си развлечение, което няма да забравите!

В Чирколовата къща със сигурност няма да скучаете. Престоя си при нас може да разнообразите с дейности в горската среда и около близките водоеми – излети, пикник, спортуване, събиране на диворастящи плодове и гъби, слънчеви и водни бани, спортен риболов. Може също да посетите и опознаете местните забележителности и природа по маршрутите на близките екопътеки. Или просто опитайте нещо по различно като стрелба с лък или туристическа конна езда.

Заповядайте в Чирколовата къща!

Едно специално място в полите на Родопите! С автентична архитектура и лукса на съвремието! За една незабравима почивка!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Калин Михайлов
Калин Михайлов