Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани

Притаен в горите на Еленския Балкан, само на 40 км. от Велико Търново, но сякаш откъснат от шума и забързания живот на останалата част от съвременния свят, Ви очаква старопланинският рай на град Елена.

Къща „Чукани“ се намира на 2 км. от центъра на гр. Елена, на около 4 км. от язовир „Йовковци“, на около 10 км. от конната база и на около 25 км. от ски писта. Разполага с десет стаи, разположени на три етажа. Изложението е изцяло южно. Къщата е напълно реновирана и обновена с новоизградени сауна, парна баня и релакс:

I ет. – 2 двойни стаи

II ет. спомагателно тяло – 2 двойни стаи и 1 тройна стая тип студио

II ет. основно тяло – 1 двойна стая, 1 тройна стая, 1 тройна стая тип студио и 1 апартамент със спалня, диван и баня с вана.

III ет. – 1 двойна стая

За Вашата любима компания, бихте могли да ползвате цялата къща на цена от 500 лв.

При по- малки групи нощувката е 20 лв. на човек.

Общата леглова база е двадесет и девет човека. Всяка стая е с баня и тоалетна, телевизор, кабелна телевизия и интернет. Можете да ползвате напълно оборудвана кухня и механа. През зимните месеци къщата се отоплява с котел.

Къщата разполага с двор, покрит летен кът с маси и пейки, барбекю и детски кът.

Местоположение:
Цялата къща: 23 гости
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 1
студиа: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Кънчо
Кънчо