Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci Къща за гости Da Vinci

Къща за гости „Да Винчи“ се намира в старата част на курортния град Вършец, в непосредствена близост до Алеята с чинарите.

Къщата разполага със 7 самостоятелни помещения за настаняване, от които 5 двойни стаи, 1 стая 2+1 (2 деца) и студио за четирима. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизия и интернет.

Интериорът е в съвременен “vintage” стил. Къщата разполага със самостоятелна рецепция и лоби бар. За нуждите на гостите е осигурена модерно оборудвана кухня и трапезария.

В двора има изградени беседка, кът за отдих с градински мебели и шезлонги, както и външно покрито джакузи, предоставящи възможност за развлечение и отдих на гостите на хотела.

Фасадата е изградена в съвременен Ар Деко стил, характерен за сградите-символи на града – Банята, Казиното, старите къщи, архитектурни паметници от 20-те години, както и Художествената галерия.

Къща за гости „Да Винчи“ е модерен и достъпен хотел, предлагащ на своите гости всичко необходимо за една приятна почивка в Балкана.

Освен спокойствието, което предоставя локацията на къщата, гостите имат възможност да се разходят и забавляват из центъра на курорта, намиращ се на 5 мин. пеша от сградата. В непосредствена близост до къщата за гости е и парка на Вършец, който е вторият по големина на Балканският полуостров естествен природен парк, след Борисовата градина в София.

На 5 мин. са модерните SPA центрове, предлагащи различни процедури и масажи.

Известен от древността със своите минерални извори, гр. Вършец предлага на своите посетители благоприятни условия за провеждането на ефективно балнео-климатолечение и профилактика в реновирана баня spa-комплекс, или просто една релаксираща почивка. Градът е разположен в подножието на връх Тодорини кукли, в северните склонове на Стара планина, сред голяма долина по поречието на река Ботуня, на 85 км северно от София и на 30 км южно от областния център Монтана. В околностите на града има множество интересни забележителности и места за отдих и туризъм.

* Къщата не се отдава самостоятелно и не е подходяща за купони и шумни празненства .

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 2** *** *
покажи телефона
Деси Василева
Деси Василева