Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец Къща за гости Дъбовец

"Вила Дъбовец" е разположена в полите на Източните Родопи. Намира се в покрайнините на село Дъбовец, община Любимец, близо до язовир "Ивайловград".

С. Дъбовец се намира само на 30 км. от автомагистрала "Марица" /при гр. Любимец/, както и на 30 км. от гр. Ивайловград. Доброто местоположение се определя и от близостта на с. Дъбовец с Република Гърция и Турция. Само на 30-тина км. от "Вила Дъбовец" се намират КПП "Капитан Петко Войвода" и КПП гр. Ивайловград, отвеждащи към Република Гърция, както и КПП "Капитан Андреево", отстоящо само 10-тина минути от гр. Одрин, Република Турция. Именно географското местоположение на "Вила Дъбовец" я прави привлекателно място, както за ловно-рибарски туризъм, така и като една междинна спирка по няколко маршрута с екологичен и исторически туризъм.

От верандата на вилата се открива просторна гледка към планината. Само на няколко километра се намира язовир "Ивайловград". До него се достига по два пътя - един асфалтов и един полски път, който в голямата си част е чакълиран и осигурява безпрепятствено движение. До красивите заливчета на язовира може да се отиде както с автомобил, така и с АТВ, които вилата предлага под наем. На разположение са и няколко комплекта въдици, с които всеки желаеш може да опита своя риболовен късмет.

Вилата разполага с 2 спални и 3 двойни стаи. Всяка една от стаите е оборудвана със собствен санитарен възел - баня с вана, мивка и тоалетна. Стаите са обзаведени с тоалетка и огледало, табуретка, телевизор, гардероб.

В модерно обзаведената кухня любителите на вкусните ясния могат на воля да покажат своите кулинарни умения, които да споделят с близки и приятели в просторната трапезария. За тези, които предпочитат българската скара е изградено барбекю с навес.

За желаещите да отдъхнат на по едно питие има обзаведени кътове с мека мебел, или да отдъхнат пред огромния телевизор.

Зелената морава в двора е прекрасно място за отдих на чист въздух в приятна компания.

В двора на вилата е изграден и собствен паркинг за автомобилите.

"Вила Дъбовец" е построена по "Програмата за развитие на селските райони". Отговаря на необходимите условия и изисквания за осъществяване на туристическа дейност. Притежава необходимите лицензи, категоризирана е с категория "Една звезда".

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Михаил Димитров
Михаил Димитров