Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата Къща за гости Дъбравата

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Къща за гости Дъбравата
Зала
Басейн
Йога зала

Къщата е свободна за 2023 г. само от понеделник до петък!

Подходяща е за всякакви обучения и семинари.

Разполага с голяма зала, осигурена храна и спокойна атмосфера сред природата.

Всички уикенди са резервирани!

Къща за гости Дъбравата се намира на един час път от София, в махала извън село Дъбравата, област Ловеч, община Ябланица, само на двадесет минути от пещерата Божиите очи, Съева дупка, както и 22 км. от гр. Тетевен.

Къща за гости Дъбравата е новопостроена къща (септември 2015 г.) в старинен стил и предразполага ползотворна почивка, но без да липсват удобствата на градската среда.

На първият етаж има напълно оборудвана кухня (печка с пет газови котлони и две фурни, два хладилника, кафемашина, тостер, миксер, сокоизстисквачка, блендер, както и всичките необходими принадлежности - вилици, лъжици, чинии и т.н.) и зала с обособен кът за хранене (6 маси с по 6 стола), кът за отдих с мека мебел и почивка пред камината, телевизор, музика, колона за караоке с два микрофона, билярдна маса, дартс, шах, табла, детски кът с интересни играчки и забавления за най-малките.

Залата е едно помещение 200 кв.м., което е изключително подходящо и удобно за провеждането на семейни тържества, партита и семинари (при необходимост мебелите могат лесно да бъдат размесвани и добавяни). В близост до къщата се намира зала за йога - 60 кв.м.

Има голямо открито барбекю и глинени съдове за печене.

Огромна естествена ливада, басейн, шезлонги, люлки и детски кът на открито.

Къщата разполага с 8 стаи със собствени санитарни възли, подходящи за семейно настаняване.

Стаите са разположени на вторият етаж. Четири от тях са спални с двойно легло 164/200 и допълнително едно единично 82/190. Четири са с по три легла - едно с размери 114/200 (малка спалня) и две 82/200.

Предлагаме допълнителни легла - 4 бр. и детски кошарки - 3 бр.

Настаняване:

* минимално 16 души

* максимално 30 души

Къщата се отоплява с парно на пелети и използваме слънчеви колектори за топлата вода.

Може от чардаците на вторият етаж и спалните да се наслаждавате на красивата природа, чист въздух с любимо питие.

Ако обичате да четете книги, може да ги намерите в малката библиотека на третият етаж. При необходимост може да използвате Wi-Fi интернет и компютър.

Дворът е обширен с много овощни дървета, единадесет ореха, лози и ливада. Има обособени места за барбекю, огнище, басейн и места за отдих.

Може да се разходите до близките три язовира за да ловите риба или да купите от рибовъдното стопанство прясна пъстърва.

Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка, както и възможността за закупуването на пресни месни продукти: яйца, мляко, кисело мляко, мед, билки и други.

Деца до 3 г. се настаняват безплатно.

Домашните любимци са добре дошли.

Къщата разполага със зала за йога!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
сем. Петкови
сем. Петкови