Къща за гости Дъбравата се намира в централната част на северна България в село Дъбравата махала Нишовци Само на един час път от София /90 км./ по магистрала Хемус и още 8 км. от гр. Ябланица към гр. Роман. Точно по средата на пътя се намира път построен по Европейските програми, който ще ви отведе пред вратата на къщата. Махала Нишовци е извън селото има само осем къщи, малък ручей, стара чешма и красивата природа на Предбалкана.

Какво предлага ?

Къща за гости Дъбравата е новопостроена къща /септември 2015 г./ в старинен стил и предразполага ползотворна почивка без да липсват удобствата на градската среда. На първият етаж има от напълно оборудвана кухня /печка, газови котлони, две фурни, микровълнова фурна, два хладилника, сокмашина, кафемашина, тостер, миксер, както и всичките необходими принадлежности- вилици, лъжици, чинии и т.н./ и зала с обособен кът за хранене /6 маси с по 6 стола /, кът за отдих с мека мебел и почивка пред камината, телевизор, музика, тенис маса, дартс, шах, табла, детски кът с интересни играчки и забавления за най-малките.

Залата е едно помещение, което е изключително подходящо и удобно за провеждането на семейни тържества, партита и семинари /при необходимост мебелите могат лесно да бъдат размесвани и добавяни/.

На двата етажа има веранди с всичко необходимо за забавление и приготвяне вкусна храна на барбекю.

Къщата разполага с четири апартамент с по две стаи, подходящи за семейно настаняване или общо осем стаи разположени на вторият етаж. Четири от тях са спални с двойно легло 164/200 и четири са с по две самостоятелни легла с размери 114/200 /малка спалня/ и 82/200. Общо могат да бъдат настанени 16 души.

Във всяка стая има възможност за допълнително легло. Всички стаи разполагат със самостоятелни бани и тоалетни. Къщата се отоплява с парно на пелети и използваме слънчеви колектори за топлата вода.

От чардаците разположени на вторият етаж и спалните може да се наслаждавате на красивата природа, чист въздух и любимото питие.

Ако обичате да четете книги може да ги намерите в малката библиотека на третият етаж. При необходимост може да използвате Wi Fi и компютър.

Дворът е обширен с много овощни дървета, единадесет ореха, лози и ливада. Има обособени места за барбекю, огнище, басейн и места за отдих.

Може да се разходите до близките три язовира за да ловите риба или да купите от рибовъдното стопанство прясна пъстърва.

Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка, както и възможността за закупуването на пресни месни продукти: яйца, мляко, кисело мляко, мед, билки и други.

Деца до 6 г. се настаняват безплатно.

Домашните любимци са добре дошли.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
сем. Петкови