Изживейте една незабравима почивка във Къщи за гости Дъга, разположено в китното планинско село Черни Осъм, намиращо се в полите на централна Стара планина (на 12 км. от гр. Троян).

За Вашия пълноценен отдих комплексът разполага с 5 комфортни и уютни къщи. Всяка от тях е с просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел и терaса.

В комплекса има изградена механа, която дава възможност за самостоятелно приготвяне на храна и предразполага за приятно изживяване. Капацитетът и е за около 30 човека.

Забележителностите в близост до Къщи за гости Дъга допълват пълноценния престой на всеки гост: само на 1 км. от комплексът се намира уникалният Природанаучен музей в с. Черни Осъм с богата експозиция от препарирани бозайници, птици, влечуги, насекоми. А на 3 км. в посока Троян се намират Троянски манастир "Успение Богородично" (трети по големина в България) и Национално изложение на художествените занаяти и изкуства. В околностите на селото също така може да посетите Зелениковския манастир, Скита "Св. Никола", резерват "Стенето", "Марковата дупка" и много други.

Посетете този красив край на България - заслужава си!

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Велешки