Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи Къща за гости Даневи

Къща за гости Даневи - село Средни колиби се намира в красивия Еленски Балкан, на брега на язовир Йовковци.

Далеч от шума на града, тук можете да изкарате една незабравима почивка с любимите си хора, като се насладите на комфорта и удобствата, които предлага къщата за гости.

Къща Даневи разполага с капацитет за настаняване от 12 места, разпределени в 6 стаи, четири спални и две стаи с по две единични легла.

Къщата е обзаведена така, че да Ви създаде домашен уют. Тя е разположена в края на селото с голям и просторен двор с изглед към паметника на Вълчан войвода и село Раювци.

Гостите могат да се възползват от собствен паркинг, както и от всички удобства, които предлага къщата - съвременно обзаведен кухненски бокс, басейн с размери 8,20 м на 4,20 м на 1,20 м, места за отдих в градината и детски кът.

В близост до с. Средни колиби има множество архитектурни забележителности, които можете да разгледате. Планината предлага прекрасни условия за пешеходен туризъм, риболов, гъбарство и пикник, далеч от забързаното градско ежедневие.

Надяваме се да Ви посрещнем като наши гости и да Ви изпратим като наши приятели!

Заповядайте при нас!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Тихомир Данев
Тихомир Данев