Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани Къща за гости Дани

Къща за гости "Дани" се намира в самото начало на живописното родопско село Полковник Серафимово. Само на 10 км. югоизточно от административния център на Родопите - град Смолян ще откриете кътче неповторима красота и място за пълноценен отдих.

Къщата ни за гости разполага с 4 двойни стаи и 2 тройни стаи със санитарни възли. Всяка стая е обзаведена с красиви мебели от дърво – легло, нощни шкафчета, гардероби, масички за кафе, минибар, телевизор и тераса с панорамен изглед.

На разположение за гостите е закрита веранда, обособена с кухненски бокс и всички необходими кухненски уреди, механа/ битова стая за веселие с камина и капацитет от 20 места, голям зелен двор с изглед към планината и камина/ пещ за барбекю и чеверме.

За своите гости предлагаме също така детски кът и градинска люлка, възможност за разходка с коне, водач за преходи по еко пътеки.

Посочените цени подлежат на договаряне и на отстъпки, в зависимост от броя на нощувките.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
телевизор:
Отопление:
кухня:
Безплатен паркинг:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Йорданка Мусорлиева
Йорданка Мусорлиева