Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара Къща за гости Дара

Релаксирайте сред романтиката на селото и в същото време на 2 км. от центъра на град Смолян!

Само на 15 км от курортен комплекс Пампорово, Вие ще имате възможност, както за зимен ски туризъм, така и за летни разходки сред прохладните и величествени Родопи.

Къща Дара се намира в китното и спокойно село Дунево, сред зеленината и величествената природа на Родопите.

Къща Дара представлява самостоятелен етаж от къща с леглова база от 12 места, разположени в три самостоятелни спални помещения:

1 стая - спалня + разтегателен диван,

1 стая - спалня + 1 единично легло + разтегателен фотьойл,

1 стая - спалня + 1 единично легло + разтегателно канапе,

1 голяма стая, обединяваща кухня, хол и трапезария:

- В къщата можете сами да приготвяте храната си. Кухнята е напълно оборудвана (хладилник, печка с фурна, микровълнова печка, кухненски робот, кафе-машина, колбасорезачка, посуда за приготвянето на всякакви гозби и специалитети, съдомиялна и пералня).

- Трапезарията е съобразена с капацитета на къщата, голяма трапезна маса с места за всички гости.

- Холът представлява голям ъглов разтегателен диван с холна маса.

За най-малките ни гости предлагаме: детска кошара с матраче за спокоен сън, детско столче за хранене и детска люлка.

Всяка стая има тераса, от която се разкрива величествена горска панорама.

На етажа има 2 самостоятелни бани с тоалетни, в едната двуместно джакузи, в другата хидромасажен душ панел.

На разположение на гостите са две големи открити веранди, едната с камина, където вечер или през деня може да си направите барбекю.

Къщата се отоплява с локално парно отопление и климатици.

Селото е свързано с града с асфалтов път, ограден от ляво и от дясно с борова гора и зелени ливади. Дунево има южно изложение, което е предпоставка там слънцето да изгрява първо и да залязва последно.

Уникалната горска природа, красивите родопски къщи, калдъръмените улички и пътечки, учтивите и усмихнати жители на селото, са само част от описанието на Дунево. Селската панорама се обогатява от многото домашни животни - коне, овце, кози и крави - пасящи по китните зелени ливади, както и зайци и кокошки - отглеждани в дворовете.

За любителите планинари селото предлага много туристически пътеки:

- От къщата нагоре тръгва пътека към връх Свети Елисей, където се намира църквата "Свети Елисей", параклиса "Свети Илия", голям светещ кръст, покрити маси и пейки, където може да си направите пикник сред природата.

- За любителите рибари може да предложим езерен риболов и барбекю с прясно уловена риба, само на 5 км от къщата.

- Екопътека "Каньона на водопадите"

- Екопътека "Невястата"

- Момчилова крепост

- Връх Голям Перелик

Смолян е част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристическия съюз:

Исторически музей - Смолян, Планетариум - Смолян, село Широка лъка - обявено за архитектурен и фолклорен резерват, Пампорово - връх Снежанка, пещера Дяволското гърло, Ягодинска пещера, пещера Ухловица, Триградско ждрело и Буйновско ждрело, Чудните мостове, Етнографски ареален комплекс Златоград.

Можете да посетите и:

Родопски драматичен театър "Николай Хайтов", църква "Св. Висарион Смолянски", паметник "Орфей и Евридика", традиционни родопски къщи в кв. Райково, Обсерватория Рожен, връх Средногорец - родопската Шипка.

За улеснение на нашите гости, сме направили каталог с всички туристически обекти в близост до вилата, с подробно описание.

Ние предлагаме всичко необходимо за една чудесна почивка сред природата!

Подарете си една незабравима планинска приказка!

Заповядайте! Ние Ви очакваме!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Мария Кисьова
Мария Кисьова