Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна Къща за гости Даяна

ТАЗИ ЕСЕН

Тази есен е като момиче:

гледаш ли го с влюбени очи,

то изглежда много по-красиво.

И сред зима пролетно цъфти…

Елица Ангелова

Имаме удоволствието да ви представим нашата малка вила, намираща се в полите на планината в китното село Рибарица с капацитет 5+3 места.

Намира се в полите на Стара планина в Тетевенския Балкан на 120 километра от София.

Вилата ни е малка ,но чиста и оборудвана с всичко необходимо за една запомняща се и пълноценна почивка. На 30м. зад нас е гората и на 30 пред нас е реката. Няма шум от коли и човешка дейност и в същото време е на пешеходно разстояние от необходими обществени обекти.

Разполагаме с две спални, общ санитарен възел, дневна с бокс и голяма тераса, оборудвана за вашия релакс. Двора е голям, с овошки и цветя. Поляните наоколо са пълни с дъхави билки.

Двете спални са както следва:

1.Първата спалня разполага с две легла от по персон и половина (2+2).

2.Втората спалня е с 1 двойно и 2 единични легла (3+2).

За екстремни случаи - кухненския ъгъл се разтяга на легло.

За студения период от годината (есен/зима) също сме подготвени: вилата е санирана, а спалните разполагат с висок клас климатици.

Дневната е с камина на дърва за топлина и уют.

Във всяка стая има телевизор, а в дневната телевизора е смарт със саунд система.

Цената за Ноември месец е 180 лева на нощувка.

За по-големи групи в съседство на *Вила Даяна* се намира друга къща за гости с капацитет от 9 места. Между двете вили има закрито барбекю, подходящо за празненства!

Заповядайте! Ще ви посрещнем лично с усмивка и топлина!

Местоположение:
Цялата къща: -
Двойни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Мартин Боженски
Мартин Боженски