Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми Къща за гости Деми

Къща за гости Деми Стойков, Приморско разполага с леглова база от 7+1 места.

Отдава под наем през летният сезон един апартамент, в който има три спални стаи с леглова база от 7 места плюс едно допълнително, ако е необходимо.

Възможни резервации и като отделни самостоятелни стаи (двойни и тройни).

Къщата се намира в централната част на гр. Приморско, в непосредствена близост до Аквапарка и Автогарата, разполага със лятна градина, както и с възможност за паркиране на автомобилите от предната страна на къщата. На тихо и спокойно място, приятно за почивка и отдих.

Трите стаи са в един апартамент, който е разположен на първи жилищен етаж от североизточната част на сградата, където е прохладно и спокойно за отдих и почивка на туристите.

Двете двойни стаи ползват един общ санитарен възел, който е голям на площ и има достатъчно количество топла вода за 4 човека и една тройна стая, която има самостоятелен санитарен възел и при необходимост може да се постави още едно легло. Всички стаи имат тераси и са оборудвани с телевизор, кабелна, хладилник и безплатен интернет.

Разстоянието до северният и южния плаж е около 350 метра.

Очакваме ви отново в нашият дом за една наистина прекрасна почивка, която можем да ви предоставим - на море в гр. Приморско.

Резервации на отделни стаи или на целият апартамент, може да направите като изпратите капаро. Паричен превод чрез куриерска фирма Еконт, но след предварително договаряне и уточнение по телефона.

Предплаща се сумата за първата нощувка, след което се приспада при настаняване.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Пейчо Стойков
Пейчо Стойков