Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика Къща за гости Демика

Къща за гости „Демика” се намира в подножието на планината Рила, в най-новият квартал на гр. Сапарева баня, на тихо и спокойно място. В близост са всички забележителности и природни дадености, с които курортното градче, а и общината могат да се похвалят.

Къща за гости „Демика” разполага с леглова база за седемнадесет човека, разположени в два апартамента и две двойни стаи.

* Настаняване в апартамент, състоящ се от тройна, четворна стая, кухня и баня.

От апартамента има директен излаз към обширна тераса с навес, барбекю и просторна, обезопасена градина. Идеална е за семейства с деца.

* Настаняване в апартамент, състоящ се от две тройни стаи, кухня с разтегателен диван и баня.

От апартамента има директен излаз към обширен балкон.

* Настаняване в двойна стая с голямо двойно легло и разтегателен диван се извършва в два варианта:

- самостоятелно настаняване в двойна стая с голямо двойно легло и разтегателен диван със самостоятелно ползване на баня - на цена от 50 лева

- настаняване в две двойни стаи с разтегателни дивани и капацитет за 4-6 човека с обща баня - на цена от 100 лв. на ден.

Къща за гости „Демика” предлага на своите гости външно барбекю, аналогова телевизия, безжичен интернет, пералня, сушилня, ютия, механа.

Идеална е за семейства с деца.

Цената за наемане на един апартамент 150-175 лева на ден.

При наемане на апартамент от по-малък брой гости, цената се уговаря допълнително.

Всички описани по-горе цени са при наемане на помещение за една или две нощувки. При резервация за една или две нощувки, цената е 25 лв. при настаняване на самостоятелно легло и 10 лв. при настаняване на разтегателен диван.

При наемане на помещения в "Къща за гости Демика" за три и повече нощувки се ползват отстъпка в размер на 20% от цената.

Държим да Ви уведомим, че къщата не е подходяща за шумни партита и купони до зори!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
студиа: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Денка Божилова
Денка Божилова