Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана Къща за гости Диана

Къща за гости "Диана" се намира в село Стойките, в самото сърце на Родопите.

Само на 800 м. от новият шестседалков лифт, който води до кулата "Снежанка". На 5 км. от курортен комплекс Пампорово с неговите ски писти и на 6 км. от китното село Широка лъка.

Къщата се намира в центърa на селото, в близост до магазин за хранителни стоки, автобусна спирка и заведение за хранене.

Разполагаме с 3 двойни, 2 тройни стаи и 1 апартамент за 4 човека. Общият капацитет на къщата е 16 гости. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, локално парно, цифрова телевизия и интернет.

Има уютна механа за 16 души с камина и модерно оборудвана кухня.

В радиус от 10-30 километра са на разположение много и разнообразни еко пътеки, както и град Смолян, Смолянски езера, връх Голям Перелик, Каньона на водопадите, водопад Сърцето, Орфеевите скали, връх Снежанка, пещера Ухловица, пещера Кале, Широка лъка, местността Хайдушки поляни, водопад Свети дух, водопад Света Варвара, Музей на мечката, пещера Дяволското гърло, местност Вълчи камък, Ягодинската пещера и много други.

За да е пълна вашата почивка разполагаме със сауна и хидромасажна вана.

А за удобство можете да използвате ски гардероб и паркинг.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Диана Гунчева
Диана Гунчева