Къща за гости Диавена

град Котел · община Котел, област Сливен

Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена Къща за гости Диавена

В дъното на малка котловина, в сърцето на Матор планина, между гористия рид Разбойна и голия връх Сухи дял е скътан Котел. Околните балкански хребети ограждат като венец долината, през която тихо струи бистрата Котленска река. Гледан от височините, където още личат останките на стари византийски и турски крепости, градецът с пъстрилото на къщите, равните зелени дворове и белите улички напомня проснат котленски килим, пронизан от слънчеви нишки.

Къщата разполага с легова база за 8-10 души. За вашето удобство, разполага с напълно оборудвана кухня (фурна с газов и електрически котлон, микроволнова, кафе машина) външна скара, комбинирана баня и тоалетна, остъклена тераса.

Гараж и паркомясто.

Парно отопление, без нужда от поддръжка от Ваша страна.

Телевизия и интернет.

При наемане на цялата къща цената на вечер е 250 лв.

При повече от една нощувка може да се направи отстъпка.

Цената на легло е 25 лв.

За повече информация - на посочените телефони.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Николай Димитров
Николай Димитров