Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас Къща за гости Дика палас

Планината е Източна Стара Планина.

Селото е Бероново.

Забележителното е Къщата за гости "Дика палас"

лицензирана три звезди

Къщата за гости "Дика Палас" е една от най- големите и масивни вили в с. Бероново. Намира се в централната част на селището, над нивото на другите къщи и същевременно достатъчно отдалечена от тях.

Вилата е построена през 1990 год. в по различен от типичния за балканските села стил, реставрирана основно през 2007 год., уютно обзаведена и предлага целогодишно настаняване на своите гости.

Бероново е разположено на левия бряг на река Луда Камчия, сред горските масиви на Източна Стара планина, отстоящо на петдесетина

километра от Ямбол и Сливен, на около седмдесетина км. от Бургас, на осемдеситина км. от Сл. Бряг и летище Сарафово, на тридесетина километра от известните с будния си дух на революционери и възрожденци, на богата история и архитектура старинните Жеравна, Котел, Медвен, Градец, Нейково и Ичера.

Къщата за гости "Дика Палас" е триетажна, отлично осветена, както денем така и нощем. Вашият избор е точното попадение заради комфорта и уюта на 4 хотелски стаи с по 2 легла. Стаите са обзаведени с климатици, минибарчета, собствени санитарни възли, централно парно отопление с водогрейна камина. При нужда двете стаи стават тройка.

Вашият избор е точно попадение и заради неповторимата атмосфера на

на механата, която разполага с до 20 места, камина и барбекю, където гостите могат да си приложат кулинарните умения в приготвянето на разнообразни вкусни български гозби в необходимата за целта посуда.

Прекрасния терасовиден двор, шептящите шадравани и ромолящата рекичка, както и неповторимата гледка към балкана, предоставят усещането за душевна хармония.

Атрактивното разположение над нивото на другите къщи, отдалечеността и от домашните животни на съседите, чистия въздух, горските масиви изобилстващи на гъби, горски ягоди, боровинки, лещници и разнообразни видове билки, различните видове диви животни за отстрел и не на напоследно место р. Л. Камчия със своето богатство на различни видове риба биха допринесли за задоволяване на всичките ви изисквания за пълна релаксация.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Гърбачев
Георги Гърбачев