Планината е Източна Стара Планина.

Селото е Бероново.

Забележителното е Къщата за гости "Дика палас"

лицензирана три звезди

Къщата за гости "Дика Палас" е една от най- големите и масивни вили в с. Бероново. Намира се в централната част на селището, над нивото на другите къщи и същевременно достатъчно отдалечена от тях.

Вилата е построена през 1990 год. в по различен от типичния за балканските села стил, реставрирана основно през 2007 год., уютно обзаведена и предлага целогодишно настаняване на своите гости.

Бероново е разположено на левия бряг на река Луда Камчия, сред горските масиви на Източна Стара планина, отстоящо на петдесетина

километра от Ямбол и Сливен, на около седмдесетина км. от Бургас, на осемдеситина км. от Сл. Бряг и летище Сарафово, на тридесетина километра от известните с будния си дух на революционери и възрожденци, на богата история и архитектура старинните Жеравна, Котел, Медвен, Градец, Нейково и Ичера.

Къщата за гости "Дика Палас" е триетажна, отлично осветена, както денем така и нощем. Вашият избор е точното попадение заради комфорта и уюта на 4 хотелски стаи с по 2 легла. Стаите са обзаведени с климатици, минибарчета, собствени санитарни възли, централно парно отопление с водогрейна камина. При нужда двете стаи стават тройка.

Вашият избор е точно попадение и заради неповторимата атмосфера на

на механата, която разполага с до 20 места, камина и барбекю, където гостите могат да си приложат кулинарните умения в приготвянето на разнообразни вкусни български гозби в необходимата за целта посуда.

Прекрасния терасовиден двор, шептящите шадравани и ромолящата рекичка, както и неповторимата гледка към балкана, предоставят усещането за душевна хармония.

Атрактивното разположение над нивото на другите къщи, отдалечеността и от домашните животни на съседите, чистия въздух, горските масиви изобилстващи на гъби, горски ягоди, боровинки, лещници и разнообразни видове билки, различните видове диви животни за отстрел и не на напоследно место р. Л. Камчия със своето богатство на различни видове риба биха допринесли за задоволяване на всичките ви изисквания за пълна релаксация.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Гърбачев