Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас Къща за гости Дикрас

Ако искате да се откъснете от градския шум и напрежение, а в същото време да не Ви липсва нищо-заповядайте при нас!!! Ние Ви предлагаме глътка почивка в едно тихо, спокойно и красиво местенце в градът на Богородица-Хасково.

Къща за гости Дикрас разполага с уютни и просторни стаи, със собствен санитарен възел, оборудвани с всичко необходимо- тв с кабелна телевизия, WiFi, климатик, хладилник, тераса, някои са с вана, паркинг. Зеленият дворски кът Ви предлага басейн с шезлонги и чадър - за спокоен релаксиращ плажен ден! А вечерта- каменно битовата обстановка и барбекюто предразполагат за чудесна вечер, в тих или щур купон, според желанието на гостите!!!

Наблизо се намира най-големия парк-„Кенана” и известните тенис кортове. Заповядайте при нас е хубаво и евтино.

Местоположение:
Цялата къща: 2 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Красимир Димитров
Красимир Димитров