Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа Къща за гости Динеа

Kъща за гости "Динеа" се намира в планинското село Черни Осъм, на 10 км от Троян, в полите на Стара планина в живописната местност Жеравица. Заобиколена от гора и на 20 метра до планинска рекичка- вилата ви предлага отлични възможности за пълноценна почивка.

Kъща за гости Динеа разполага с 16 места за нощувка и огромна трапезария с камина и напълно оборудвана кухня, в която гостите сами да си приготвят храна.

Kъща за гости "Динеа" разполага с 5 самостоятелни стаи и един апартамент разположени на три етажа. На първият етаж се намира огромна трапезария с камина и напълно оборудвана кухня в която гостите сами да си приготвят храна. На същият етаж има и стая с 2 легла и баня и тоалетна.

На вторият етаж има 4 стаи от които 2 стаи с по 2 легла, 1 стая със спалня и единично легло и 1 стая със спалня и легло на 2 етажа, като тази стая е подходяща за семейство с две деца. На етажа има две бани с тоалетни - две по две стаите ползват един санитарен възел.

На третия етаж е разположен самостоятелен апартамент с 3 места (спалня и едно единично легло), баня, тоалетна и тераса.

Всяка от стаите има цифрова ТВ и тераса.

Къщата разполага с паркинг и закрити гаражи.

В обширния озеленен двор има барбекю с всички удобства.

Любезните стопани могат да ви приготвят традиционни ястия за региона или разходка в планината и пикник.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона