Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови Къща за гости Динкови

Най-новата къща за гости "Динкови" в сърцето на Родопите в с. Проглед на 4 км. от Пампорово и 5 км. от Ски център "Мечи чал", отвори врати и ви очаква целогодишно. Ще се насладите на уникална гледка към гората от нашата трапезария и тераса, която ще ви зареди с положителна енергия. Прекрасно място за отдих сред вековни дървета, тишина и спокойствие далеч от шумното и забързано ежедневие.

Разполагаме с 3 двойни стаи ( с опция за допълнително легло) всяка със самостоятелен санитарен възел, напълно оборудван кухненски бокс с възможност за самостоятелно приготвяне на храна или по заявка, трапезария с 10 места - ТВ и интернет, безплатен паркинг, през зимният сезон къщата се отоплява с камина и локално парно !

Възможност за наемане на цялата къща, както за празници, така и без повод!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Тенчо Динков
Тенчо Динков