Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House Къща за гости Dio House

Къщата се намира на 110 км от гр. Варна в живописен район - в подножието на Балкана, на 5 км от втората Българска столица Велики Преслав, както и на 25 км от Плиска и Мадара.

Разполага с 4 оборудвани спални за 2-4 души, баня, тоалет, кухня и дневна/зала с капацитет 12-15 души. Двор с площ от 1,5 дка е на разположение за отдих на открито или барбекю. На разположение на гостите е и караоке колона и музикална система.

Намира се на 15 минути пеша от живописен язовир. Цената е за цялата къща за ден, като е възможно и наем на 1-2 стаи + баня, кухня и трапезария. Има възможност за организиране на транспорт (цена по договаряне).

**Депозит!** - Преди или по време на настаняването се оставя депозит в размер на 200 лв., който се връща изцяло при липса на щети!

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
На закрито няма ограничения за часа на провеждане.

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Данаил Пенев
Данаил Пенев